Search Engine Optimization (SEO)

Program SEO kami adalah yang terbaik. Kami letakkan website anda di muka depan Google, Yahoo atau Bing.

Kedai online tanpa SEO tidak akan menghasilkan apa-apa. Ibarat menjual barang di dalam hutan rimba yang sangat mustahil dijumpai oleh pelanggan.


Dapatkan pakej SEO kami yang menjamin jualan berlipat kali ganda apabila anda mudah ditemui oleh pelanggan. Ibarat berniaga gerai kecil di tengah-tengah kotaraya yang sesak dengan pelanggan yang sentisa berpusu-pusu datang ke tempat anda. Anda tidak cukup tangan melayan kunjungan dan permintaan pelanggan yang tidak anda kenali yang mencari produk dan perkhidmatan anda.

Ramai pemilik laman web kecewa dengan wang yang mereka laburkan tanpa mendatangkan hasil yang sepatutnya. Membayar kos yang mahal untuk pembinaan website yang sangat menarik tetapi tiada pengunjung.

SEO (Mengoptimumkan enjin carian) sangat penting dalam perniagaan online. Berjuta manusia mencari produk yang mereka perlukan setiap hari mnggunakan enjin carian (Search Engine) Google, Yahoo dan Bing.

Dalam bahasa Inggeris SEO bermaksud Search Engine Optimization atau diterjemahkan secara terus sebagai mengoptimumkan enjin carian. Jika ditafsirkan dengan lebih jelas, SEO bermaksud memanafaatkan enjin carian di internet seperti Google, Yahoo atau Bing agar laman web anda berada di muka depan enjin carian tersebut. Ini adalah cara yang paling berkesan dan kos yang cekap untuk menemui pelanggan seramai 17.5 juta pengguna internet di Malaysia sahaja dan berjuta lagi di seluruh dunia.

Pada kebiasaannya, pelanggan hanya mencari di bahagian muka depan dan jarang sekali ke muka seterusnya. Oleh itu, perlumbaan untuk meletakkan laman web masing-masing dimuka depan adalah sangat sengit. Ini bermakna kerja-kerja SEO ini adalah sangat sukar dan perlu dilakukan secara berterusan untuk memastikan laman web mereka sentiasa di depan.

Saidina Creative mempunyai cara terbaik dalam memastikan laman web yang dihasilkan dengan pakej lengkap SEO sentiasa berada di hadapan apabila pelanggan mencari produk dan perkhidmatan yang mereka perlukan dari laman web tersebut. Pelanggan akan menjumpai laman web stersebut dan seterusnya mendapatkan produk dan perkhidmatan yang ditawarkan secara terus atau pembelian online. Ditambah dengan reka bentuk laman web yang menarik dan mesra pengguna, pelanggan akan lebih selesa dan yakin dengan paparan maklumat yang jelas dan tepat.

Kami telah menikmati apa yang dikatakan tren pemasaran masa kini kerana kami juga mempunyai rangkain perniagaan online seperti anda. Jualan Kami telah meningkat berlipat kali ganda dengan panggilan telefon yang tidak putus-putus serta berpuluh-puluh (malah ada yang mencapai ratusan) email setiap hari apabila kami menggunakan teknik yang betul dalam sistem SEO. Keuntungan kami berlipat kali ganda dan berjaya memperbesarkan perniagaan dalam masa yang begitu singkat. Kami lakukannya dengan konsisten. Amat berbeza dengan yang sebelum ini, nak dapatkan email pelanggan sebulan sekali pun amat susah.

Kini kami begitu mudah ditemui, di mana-mana enjin carian pun akan ada kami di muka depan bagi produk yang berkaitan dengan yang kami tawarkan. Kami terpaksa menambah bilangan kakitangan untuk melayan pelanggan berkualiti yang begitu ramai. Strategi pemasaran yang bijak telah kami temui dan laksanakan.

HUBUNGI KAMI SEKARANG! Jangan sia-siakan peluang perniagaan yang ada. Setiap minit yang anda tangguhkan, bermakna anda terlepas peluang menemui berjuta pelanggan yang sedang mencari produk dan perkhidmatan anda.Tonton Video ini: Apa itu SEO?

Saidina Group

Saidina Excel Services Sdn Bhd
No. 19, Jalan Zurah 4,
Pusat Perindustrian Zurah
44200 Rasa
Selangor
Malaysia.
Tel:  +603-60571884
       +603-60573212
Email: creative@saidina.my

Waktu Operasi:
9:00 am - 5:00 pm
Sabtu - Khamis
(kecuali cuti umum)

CREATIVE DEPARTMENT

MD AZHAN MOHD IDRIS
Director

+6017-3613212

Youtube

Peta Lokasi

Lihat peta lebih besar

Semak Domain Anda

  • Cadangkan nama domain yang anda mahu kami daftarkan sebagai website anda.
    Contoh: www.nama-anda.com
  • KLIK SINI untuk semak samada nama domain tersebut telah didaftarkan atau belum. Jika tiada pemilik, anda boleh terus gunakan nama tersebut.
    KLIK SINI